Parkerja premamil McDonald's

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Francoski košarkar Tony Parker je pred dnevi obiskal McDonalds v ljubljanskem BTC.
Oglej si celoten članek

Slovenka košarkarska reprezentanca se bo nocoj ob 21. uri pomerila s Francijo. Na tekmi bo potrebno še posebej paziti na Tonyja Parkerja, ki se v času EuroBasketa brezskrbno sprehaja po ljubljanskih ulicah.

Po tekmi med Slovenijo in Poljsko so ga opazili v McDonaldsu, kjer je prijazno klepetal z navijači. Fotografijo zvezdnika lige NBA je na Facebooku objavil slovenski reper Challe Salle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:24 20. September 2013.

    Mc Donalds je sponzor in do sponzorja moraš biti spoštljiv

  • 18:19 18. September 2013.

    car tale parker, zadnjič treniram u fitnesu pa pride mimo mene. čist preprost, avtogram brez problema, da ne govorim kok …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.