Parkiral lamborghinija in odšel v bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je zaradi težav z zapestjem ob cesti pustil svoje več kot 300.000 evrov vredno vozilo.
Oglej si celoten članek

Največji zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je na zadnji tekmi španske lige igral s povezanim zapestjem zaradi poškodbe, ki jo je staknil na treningu. V ponedeljek se je z novo izvoljenko Georgino Rodriguez vračal s smučarskega izleta in znova začutil bolečino.

Zaradi nje je parkiral svojega lamborghinija Aventador, ki je vreden okoli 300 tisočakov, in počakal na prihod medicinske ekipe. Ta ga je odpeljala v bolnišnico. Na svoj račun so ob zapuščenem vozilu prišli številni 'smrtniki', ki so z veseljem pozirali ob lambirghiniju. Kasneje je avto odstranila vlečna služba.

Ronaldo se je na smučarski izlet odpravil v Navacerrado, ki se nahaja 75 kilometrov severno od španske prestolnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:28 25. Januar 2017.

    Ne, prav nič. Vem pa veliko o delitvi ekonomskih resursov. Je normalno, da npr. CR7 zasluži v enem tednu več …

  • 15:21 25. Januar 2017.

    da ga ni bolelo zaradi drkanja

  • 15:19 25. Januar 2017.

    A's jim fouš?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.