Pärsonova bo vztrajala še eno leto

Foto: Žurnal24 moritz_parson_epa
Švedska alpska smučarka Anja Pärson se je kljub številnim poškodbam odločila, da bo še eno sezono vztrajala v tekmovalnem smučanju.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletna Švedinja Anja Pärson je po zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru, kjer je osvojila bron v superkombinaciji, priznala, da je razmišljala o koncu kariere, a se je zdaj odločila nadaljevati.

"Imam še veliko energije in motiva za še eno sezono. Pa tudi stara še nisem preveč. Ne bom nastopila na vseh tekmah, želim se osredotočiti na smuk. Moj veliki cilj za naslednjo sezono je smukaška zlata kolajna na svetovnem prvenstvu v Garmisch-Partenkirchnu leta 2011," je dejala Pärsonova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.