Partizan izsilil peto tekmo s Crveno zvezdo

Foto: Aba/Facebook
Foto: Aba/Facebook
Črno-beli so z drugo zaporedno zmago poravnali izid finalne serije s Crveno zvezdo na 2:2.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Partizana so dobili četrto tekmo finala lige Aba in tako izsilili odločilno peto proti Crveni zvezdi. Danes so kot domačini zanesljivo premagali mestne tekmece s 112:84.

Ob zmagi se je najbolj izkazal Aleksa Avramović s 24 točkami in šestimi podajami, 19 točk je s klopi prispeval še Mathias Lessort. Pri rdeče-belih sta izstopala Austin Hollins z 19 in Ognjen Dobrić s 16 točkami.

Prvi dve tekmi v seriji je dobila Crvena zvezda (90:76, 85:81), tretjo (70:67) pa Partizan. Peta bo na sporedu v ponedeljek ob 20. uri, vloga domačina bo na strani najboljše zasedbe rednega dela tekmovanja Crvene zvezde.

Partizan sicer v tem tekmovanju lovi sedmo lovoriko, Crvena zvezda pa šesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.