Pat Riley: "Če bi bil Dragić v finalu zdrav ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Sloviti strokovnjak se je še enkrat ozrl na finale lige NBA.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so v "korona sezoni" presenetili ameriško javnost, osvojili vzhodno konferenco in se uvrstili v veliki finale. Tam so bili s 4:2 v zmagah boljši Los Angeles Lakers.

Jezerniki so do svojega 17. naslova prišli potem, ko sta se že na prvi tekmi finala poškodovala nosilca Miamijeve igre - Bam Adebayo in Goran Dragić.

Foto: Twitter dragić

Slovenec je bil odličen v končnici in njegov prispevek so pri Vročici zelo pogrešali. Igral je le (delno) na prvi in na šesti tekmi finala, z njim pa bi imelo moštvo s Floride večje možnosti.

Črno na belem "Zakaj mislite, da Luka ni mogel igrati s Smithom?"

To je potrdil tudi direktor Miami Heat, sloviti Pat Riley. Nekdaj odlični trener je poudaril Dragićevo vlogo v ekipi in se z obžalovanjem ozrl na sklepno serijo sezone.

"Premagali so nas pošteno in zasluženo. Toda vedno bo manjša zvezdica ob rezultatu serije," je za Miami Herald dejal Riley, nekdanji trener NY Knicks in LA Lakers.

"Če bi imeli stoodstotnega Bama in stoodstotnega Gorana, bi morda izsilili sedmo tekmo. Ne pozabite, Goran je bil naš prvi strelec v končnici," je dodal sloviti strokovnjak.

(Pre)dolg jezik "Igralci, kakršen je Butler, niso zaželeni"

Dragić je prvič v karieri prišel do finala lige NBA. Na prvi tekmi se je poškodoval že v prvem polčasu, na šesti tekmi pa odigral zgolj 17 minut.

Oče sedmih otrok Kralj zabijanj bo prodajal marihuano

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.