Pato za letošnjo sezono izgubljen

Foto: EPA
Foto: EPA
Pato ima še naprej številne težave s poškodbami. Napadalec Milana se je znova poškodoval na povratni četrtfinalni tekmi Lige prvakov proti Barceloni in že končal letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Brazilski napadalec Pato v dresu nogometnega kluba Milana zaradi poškodbe ne bo mogel igrati do konca sezone, je povedal klubski zdravnik italijanske ekipe Jean-Pierre Meerssman. Dvaindvajsetletni Pato je imelo v zadnjih dveh letih že 14 poškodb mišic, gležnjev in dimeljskih vezi, v tej sezoni pa je igral le na 11 tekmah in dosegel en gol.

Pato se je znova poškodoval v torek na četrtfinalni tekmi Lige prvakov, ko je njegova ekipa z Barcelono na povratni tekmi izgubila z 1:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.