Patrick Ewing ml. bo igral za Knicks

Foto: Žurnal24 Patrick Ewing mlajši leta 2008 na poletni NBA-ligi, ko je za Knicks odigral prve

Your browser doesn’t support HTML5 video

Njegov oče je bil zvezda lige NBA. Zdaj bo tudi on. Patrick Ewing mlajši. Nekdanji zvezdnik Georgetowna je bil na naboru izbran leta 2008. Zdaj je podpisal pogodbo z New York Knicks.
Oglej si celoten članek

Patrick Ewing mlajši je podpisal za ekipo, v kateri je zaslovel njegov oče Patrick Ewing. Moštvo, ki ga vodi trener Mike D`Antoni, je v petek s tem prostim, mladim in nadarjenim košarkarjem podpisalo profesionalno pogodbo, a dolžine in vrednosti ni razkrilo. Nekdanji zvezdnik univerze Georgetown je bil leta 2008 na naboru izbran kot številka 43. A Sacramento Kings so ga takoj poslali Knicksom. Poleti 2008 je dobro odigral t. i. poletno NBA-ligo. Madison Square Garden, kjer je njegov oče igral 15 let, ga je sprejel zelo toplo (poglejte v dodanem videu). Vendarle se je klub odločil, da ga za leto dni pošlje v razvojno D-League. Pred letom dni se je poškodoval in bil s parketa odstoten vse do tega poletja. Ta mesec je na poletni ligi igral tako za Orlando Magice kot Knickse in zdaj podpisal svojo prvo pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.