Patty premočna za našo Polono

Foto: Žurnal24 Opogumljena z zmago v dvojicah se bo Hercogova lotila tudi dvoboja proti Jeleni Foto: Žurnal24 Budimpešta 2010 četrtfinale Patty Schnyder vs. Polona Hercog Foto: Žurnal24 Polona Hercog je sedma nosilka turnirja v Portorožu. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Budimpešta 2010 četrtfinale Patty Schnyder vs. Polona Hercog Foto: Žurnal24 Budimpešta 2010 četrtfinale Patty Schnyder vs. Polona Hercog Foto: Žurnal24 Budimpešta 2010 četrtfinale Patty Schnyder vs. Polona Hercog
Najboljša slovenska tenisačica Polona Hercog je v tednu po Wimbledonu dobro igrala na turnirju WTA v Budimpešti. Prišla je do četrtfinala, kjer pa jo je v treh nizih premagala Patty Schnyder.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je v četrtfinalu turnirja v Budimpešti z nagradnim skladom 220 tisoč ameriških dolarjev izgubila proti 56. igralki sveta Švicarki Patty Schnyder. Slednja je bila po izgubljenem drugem nizu na koncu boljša s 7:5, 1:6 in 6:4. Osma nosilka Hercogova je po počasnejšem začetku v drugem nizu povsem zlomila odpor Švicarke, a nato v nadaljevanju znova popustila in izgubila odločilni tretji niz. V četrtek je Hercogova klonila tudi v konkurenci dvojic.

Budimpešta, četrtfinale (Ž):

Patty Schnyder (Švi) : Polona Hercog (Slo/8) 7:5, 1:6, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.