Paul odhaja v pokoj

Foto: Reuters Nezmotljivi vedeževalec, hobotnica Paul, je napovedal, da bo na SP v nogometu v
Hobotnica Paul je postala pravi medijski magnet med nogometnim SP v JAR 2010. A potem ko je pravilno napovedala zmagovalce osmih tekem, so se vodilni v akvariju odločili, da je napovedovanja konec.
Oglej si celoten članek

 "Paul gre v pokoj in celemu svetu pravi hvala. Bilo je lepo prvenstvo," so zapisali v akvariju. Nova naloga Paula bo pravzaprav njegova osnovna. V akvariju bo na ogled, obenem pa bo s svojim videzom in premikanjem skušal nasmejati čim več malih obiskovalcev v Oberhausnu. Že pred SP je bil Paul namreč eden izmed ljubljencev med obiskovalci in to tudi brez nogometnega SP, zastavic, školjk in stav.

Želje so seveda različne in iz akvarija so sporočili, da so jih v teh dneh zasula pisma z željami, da bi Paul prerokoval različne stvari še naprej. V akvariju, kjer se zavedajo reklamnega učinka in obiskovalcev se menda kar tare, pa so se odločili, da je bilo tega dovolj. Zavrnili so tudi špansko ponudbo v višini 30.000 evrov, saj je tamkajšnja skupina poslovnežev želela odkupiti slavno hobotnico in jo spremeniti v maskoto enega od gastronomskih dogodkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.