Pavelski izbil D. C. iz Washingtona

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vodilno moštvo severozahodne skupine v severnoameriški hokejski ligi NHL Vancouver Canucks je na domačem ledu po kazenskih strelih odpravilo Phoenix Coyotes (2:1).
Oglej si celoten članek

Washington Capitals so bili doma slabši od vodilnega moštva pacifiške skupine San Jose Sharks (3:5), Montreal Canadiens pa so doma izgubili proti Carolina Hurricanes z identičnim rezultatom. Joe Pavelski je na tekmi v prestolnici ZDA, Washington D. C., dosegel dva gola in dve podaji. San Jose je tako vpisal še 16 zmago na zadnjih 17 tekmah proti Washingtonu.

Patrick Marleau je dodal dva gola za morske pse, med strelce Sharks pa sta se vpisala še Brent Burns in Braden Holtby. Joe Thornton je bil podajalec pri treh zadetkih San Joseja, vratar Thomas Greiss pa je ubranil kar 39 strelov Capitals.

Junak tekme v Vancouvru je bil Ryan Kesler, ki je v šestem krogu kazenskih strelov dosegel zadetek za zmago. Keith Yandle je nekaj več kot dve minuti pred koncem rednega dela tekme gostom priigral podaljšek.

Liga NHL, rezultati:

Washington Capitals : San Jose Sharks 3:5
Montreal Canadiens : Carolina Hurricanes 3:5
Vancouver Canucks : Phoenix Coyotes 2:1*
* - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.