Pavlin: "Izgubil sem vse stike"

Foto: Žurnal24 Miran Pavlin meni, da Slovenci v kvalifikacijah realno lahko zasedejo drugo mest
Z enim izmed osumljenih v aferi Ofsajd (domnevno nameščanje rezultatov) je bil nekoč v stiku Miran Pavlin. "Težko vam rečem, kaj se je Dinu pripetilo, saj sem z njim že dolgo tega prekinil vse stike."
Oglej si celoten članek
Dino Lalić je bil od osamosvojitve do sezone 2000/01 član mnogih slovenskih prvoligašev. Kariero je končal v sezoni 2003/04 na Cipru pri Larnaci. Suljić je prav tako igral v Sloveniji. Bil je član velenjskega Rudarja in Nafte, predlani se je preizkusil v Kapošvarju na Madžarskem, športno pot pa je sklenil v Avstriji pri klubu Wals-Grünau.

Hrvaški kriminalisti so razkrili imeni obeh slovenskih nogometašev, ki naj bi bila vpletena v operacijo Ofsajd. To sta 36-letni Dino Lalić in 29-letni Admir Suljić. Z enim izmed osumljenih, ki ju je policija odpeljala v pripor zaradi domnevnega nameščanja rezultatov, je bil nekoč v stiku Miran Pavlin. "Težko vam rečem, kaj se je Dinu pripetilo, saj sem z njim že dolgo tega prekinil vse stike."

Občasni teniški partnerji
Član aktualnih državnih prvakov nadaljuje: "Bili smo prijatelji in sem ter tja smo odigrali partijo tenisa. Nisem ga videl od takrat, ko sem odšel iz Kranja. Najbolje, da povprašate nekoga, ki mu je bil blizu. O dogajanju, povezanem z operacijo Ofsajd, najbrž vem toliko kot vi." Lalić in Suljić sta po besedah tiskovnega predstavnika hrvaškega notranjega ministrstva Krunoslava Borovca vpletena v organiziranje prirejanja izidov. Uspešno podkupovanje igralcev Zadra, Varteksa in Croatie iz Sesvet naj bi osumljencem prineslo od 150 do 300 tisoč evrov na tekmo.

Nadaljevanje Bochuma
Hrvaška roka pravice preiskavo vodi skupaj z nemškimi sodelavci, ki so bili na delu že lani novembra. Tedaj je tožilski urad v Bochumu objavil poročilo o prirejanju na sedmih tekmah slovenskega državnega prvenstva ter 14 tekmah hrvaške prve lige. Za goljufije je omenjeni urad takrat izvedel s prisluškovanjem telefonskim klicem. Hrvaška policija je včeraj zaslišala 13 ljudi, potem ko bo opravila pogovore še s preostalo deveterico, pa bo padla dokončna odločitev o tem, proti komu bo sprožila preiskavo in koga bo zadržala v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.