Pavlin: "Prihaja Osterc, Vršič zelo blizu"

Foto: Saša Despot Pavlin Badelj Dinamo Zagreb Luka Koper Liga prvakov kvalifikacije Maksimir
V zadnjih dneh pogosto vrtimo številko Mirana Pavlina, ki nam tudi tokrat ni mogel potrditi, da ostaja v Kopru, čeprav je omenil korak naprej. V Koper prihaja Milan Osterc, Dare Vršič blizu vrnitve.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega kapetana je globoko razočarala koprska tekma s Triglavom, kjer so njegovi (donedavni?) soigralci prejeli kar tri rdeče kartone. Prepričan je, da moštvo potrebuje trdo roko in stabilizacijo. Ponedeljkov večer naj bi prinesel dokončen odgovor o Pavlinovem obstanku v klubu. Nova koprska moč bo Milan Osterc.

Kakšni so obeti po sobotnem pogovoru z vodstvom kluba?

Mislim, da smo naredili korak naprej. Videl sem tekmo s Triglavom in se malo ustrašil, da bo ta ekipa imela velike težave. Usedli smo se, imeli dolgo noč.

Vaše zahteve so, da ekipa meri na vrh?
Mislim, da moramo trenutno absolutno stabilizirati ekipo. Takšna nedisciplina, kot sem jo videl v soboto ... To je nemogoče! Kot državni prvaki si tega ne smemo dovoliti. Dejstvo je, da mora priti trda roka in narediti red. Fantje so že mislili, da so v oblakih, veliki igralci, ampak realnost je vedno na zeleni travi. Ne na besedah.

Trda roka pomeni novega trenerja?
To je stvar pogovora, o tem ne bom špekuliral. Najprej bi se rad o vseh dejstvih pogovoril z ljudmi, ki odločajo. Na koncu bom odločal jaz, drugače se ne bom šel.

Če ostanete, boste tako še naprej igralec kot športni direktor?
Kot igralec bom še pomagal, ampak ne bom nenehno aktiven. Tako bom neke vrste "stand by profesionalec". Dokler me bo ekipa nujno potrebovala, bom z veseljem pomagal, nato pa bi se preusmeril v druge sfere kluba, kjer je ogromno dela. Na začetku bi moral pomagati, ker potrebujemo stabilizacijo rezultatov.

Je okrepitev v podobi Milana Osterca že dejstvo?
V soboto je dal roko, zato je njegov prihod gotov. Dare Vršič je zelo blizu. S Koprom trenira, čakamo odločitev Fife. Kot poslušam odvetnike, vse poteka v smeri prekinitve sodelovanja s Timisoaro, saj osem mesecev ni dobil plače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.