Pečnik združil moči s Stojanovićem

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski nogometni reprezentant Nejc Pečnik se je pridružil Crveni zvezdi, kjer bo treniral pod takritko Slaviše Stojanovića.
Oglej si celoten članek

Novi trener nekdanjega evropskega nogometnega prvaka, Crvene zvezde, Slovenec Slaviša Stojanović, okrepitve za klub z Marakane išče tudi v domovini.

Tako se je srbskim podprvakom na treningih pridružil Nejc Pečnik, ki je s Stojanovićem že sodeloval pri slovenski reprezentanci. Uradno bodo rdečebeli novo okrepitev predstavili v sredo. Takrat se bo Crvena zvezda vrnila s priprav, ki jih je opravila v Sloveniji.

"Srečen sem in zadovoljen, da sem se dogovoril z največjim klubom na Balkanu. Velik razlog, da sem se odločil za sodelovanje z beograjskim velikanom, je trener Stojanović, saj njegovo delo cenim ter spoštujem," je za klubsko spletno stran dejal Korošec, strelec pomembnega gola na tekmi med Rusijo in Slovenijo v Moskvi, ki je močno pripomogel k temu, da so se izbranci Matjaža Keka uvrstili na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki.

"Za večino novih soigralcev sem slišal, nekatere tudi osebno poznam. Prepričan sem, da ne bom imel težav, da jih v telesni pripravljenosti ulovim. Potreben mi je le dan ali dva, da se pripravim. Seznanjen sem s pričakovanji navijačev in vodstva kluba, moja naloga bo, da ta pričakovanja uresničim," se nove odgovornosti ne boji 27-letni Pečnik, ki je v Sloveniji nazadnje igral za Celje, v tujini pa nastopal v dresu portugalskega Nacionala, ruske Samare in angleškega Sheffield Wednesdaya.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.