Pedro na Otok, a ne k Unitedu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Chelsea je še pred dnevi godrnjal nad razsipnostjo ostalih angleških klubov, zdaj pa so modri podpisali pogodbo z Pedrom za 30 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Chelsea in Barcelona sta se dogovorila za prestop Pedra, Londončani pa bodo na račun Kataloncev nakazali 30 milijonov evrov. Osemindvajsetletnik, ki se je vseskozi povezoval s selitvijo k Manchester Unitedu, je odpotoval v London, kjer se bo le še dogovoril o podrobnostih pogodbe.

Španec bo postal druga okrepitev Chelseaja v zadnjem tednu dni, na Stamford Bridge je pripotoval tudi ganski branilec Baba Rahman. Pri modrih se trudijo v svoje vrste pripeljati tudi mladega angleškega reprezentančnega branilca Johna Stonesa, a so pri Evertonu že zavrnili tri ponudbe, ki so znašale 28, 37 in 42,5 milijona evrov.

Prihod Pedra bi lahko pomenil, da se od modrega dresa poslavlja Juan Cuadrado, ki je pri Chelseaju prebil le sedem mesecev, v tem času pa dobil malo priložnosti za igro. Londončani so za Kolumbijca sicer v zimskem prestopnem roku Fiorentini odšteli kar 33 milijonov.

Odločitev Pedra, da raje kot United okrepi Chelsea, je pospremil tudi twitter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.