Pedrosa s prvega mesta

Foto: Žurnal24 Dani Pedrosa se je odločil za zamenjavo proizvajalca pnevmatik.
Dani Pedrosa (Repsol Honda) si je z najboljšim časom kvalifikacijskega treninga privozil prvi štartni položaj na dirki VN Japonske. Rossi drugi, Hayden tretji, Stoner deveti.
Oglej si celoten članek

Večino časa je bil najhitrejši Valentino Rossi (Fiat Yamaha), a ga je Španec prav v svojem zadnjem poizkusu prehitel za 0,391 sekunde. Iz prve vrste bo poleg Pedrose in Rossija štartal aktulalni svetovni prvak Nicky Hayden (Repsol Honda), ki je za vodilnim zaostal za 0,711 sekunde. "Že kar nekaj časa nisem štartal iz prve vrste. Upam, da bom prvi tudi na tekmi," je bil kratek Pedrosa. Trenutno vodilni v skupnem seštevku Casey Stoner (Ducati) je dosegel deveti čas kvalifikacij (+ 1,247). Pri Hondi pa imajo v zadnjih dneh še dodaten razlog za veselje, saj je Pedrosa v petek podaljšal pogobo za dve leti.

VN Japonske (kvalifikacijski trening):
1. Dani Pedrosa 1;45:864
2. Valentino Rossi 1;46:255
3. Nicky Hayden 1;46:575
4. Randy Depuniet 1;46:643
5. Toni Elias 1;46:804
6. Anthony West 1;46:912

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.