Pedrosa stotič na zmagovalnem odru

Foto: EPA
Foto: EPA
Dani Pedrosa v skupnem seštevku letošnje sezone MotoGP za vodilnima dirkačema zaostaja že kar nekaj točk. Čeprav je na zadnji dirki v Estorilu zasedel tretje mesto in jubilejne stote stopničke v karieri, pa Španec ni zadovoljen, saj se je na dirki srečeval z mnogimi težavami.
Oglej si celoten članek

Nekoč so bili znani kot veliki štirje, vendar se je vse spremenilo, ko je Rossi presedlal k Ducatiju. Toda v letošnji sezoni, tako kot Rossi, tudi Pedrosa s težavo konkurira vodilnima v skupnem seštevku, Caseyju Stonerju in Jorgeju Lorenzu. Na zadnji preizkušnji na Portugalskem je še stotič v karieri stopil na zmagovalni oder, vendar se zaveda, da bo ekipa morala storiti nekaj več.

"Bila je težka dirka od začetka do konca. Tempo je bil zelo visok. Casey je odpeljal odlično dirko, neverjetno prepričljivo. Med dirko sem imel kar nekaj težav v ovinkih, kjer nisem bil dovolj hiter. Vsak nov krog sem poskusil prilagoditi stilu vožnje, prej zavirati, poskusil sem vse. Uspel sem ustaliti svoj čas, a zaostanka nisem mogel nadoknaditi. Tri stopničke na prvih dirkah so dober rezultat, ampak v vseh treh dirkah smo nekaj spregledali, zato moramo vnovič poskusiti na naslednji preizkušnji," je povedal Pedrosa.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.