Pedrosi tretji pole position v sezoni

Foto: Žurnal24 Dani Pedrosa se je odločil za zamenjavo proizvajalca pnevmatik.
Španec Dani Pedrosa (Honda) si je v kvalifikacijah pred nedeljsko, 16. dirko svetovnega prvenstva v motociklizmu v Phillip Islandu tretjič v sezoni privozil najboljši startni položaj v razredu MotoGP.
Oglej si celoten članek

Ob Daniju Pedrosi bo nedeljsko VN Avstralije začel petkratni svetovni prvak Italijan Valentino Rossi (Yamaha), s tretjega mesta pa bo startal domačin Casey Stoner (Ducati), ki si je že pred tem zagotovil naslov svetovnega prvaka za sezono 2007.

V četrtlitrskem razredu si je "pole position" priboril Španec Jorge Lorenzo (Aprilia), v razredu do 125 kubičnih centimetrov pa Italijan Mattia Pasini (Aprilia).

Motociklisti bodo sezono sklenili z dirkama v Maleziji (21. oktober) in Valencii (4. november).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.