Peković bruhal po zapisnikarski mizi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Partizan je pred sezono moštvo ojeklenil tudi z NBA-zvezdnikom Nikolo Pekovićem. Ta se je ob zmagi svoje ekipe nad Zagrebom v prvem kolu lige ABA izkazal s 17 točkami in devetimi skoki. Po enem od dvobojev z Mariem Kasunom pa mu je nenadoma postalo slabo, ni uspel priteči do klopi in sledilo je bruhanje kar po zapisnikarski mizi ter malo po parketu.
Oglej si celoten članek

"Sram me je. Začutil sem slabost, ne vem, zakaj. Kasneje je bilo vse v redu," je kasneje dejal Nikola Peković, 212 centimetrov visoki in 130 kilogramov težki center, ki je ob pomoči zdravniške ekipe tekmo normalno odigral do konca. Mimogrede, Sašo Ožbolt je za Zagreb v 12 minutah dosegel štiri točke, ob metu iz igre 1:5, imel je še po eno podajo in ukradeno žogo.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.