Peléjeva zaušnica Neymarju

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni brazilski nogometaš Pelé svojega rojaka Neymarja ni uvrstil med tri najboljše nogometaše Santosa.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometni virtuoz Pelé, ki nikoli ni veljal za pretirano skromnega, je prepričan, da Neymar ne spada med tri najboljše nogometaše, ki so kdajkoli igrali za Santos.

Pelé je sebe oklical za najboljšega nogometaša, ki je kdajkoli oblekel majico brazilskega kluba, pred Neymarja pa je uvrstil še Válterja Vasconcelosa in Coutinha. ''Pretiravali bi, če bi dejali, da je Neymar drugi najboljši nogometaš kluba. Včasih smo imeli Válterja Vasconcelosa in Coutinha,'' je o nekdanjih soigralcih dejal Pelé.

''Takrat so bili drugi časi. Danes so deležni veliko večje pozornosti kot takrat,'' je povedal 72-letnik, ki ga mnogi, tudi on sam, smatrajo za najboljšega nogometaša vseh časov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:31 11. Avgust 2013.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.