Peléju najvišje priznanje Moka

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja je brazilski legendi podelil visoko priznanje.
Oglej si celoten članek

Brazilska nogometna legenda Pelé je v 75-letu starosti v domačem Santosu prejel olimpijski red, najvišje priznanje Mednarodnega olimpijskega komiteja pa mu je izročil predsednik olimpijskega gibanja Thomas Bach

Pelé, s polnim imenom Edson Arantes do Nascimento, je edini nogometaš s tremi naslovi svetovnega prvaka (1958, 1962, 1970).

Peléja je Mok izbral za najboljšega športnika minulega stoletja, Mednarodna nogometna zveza pa ga je skupaj z Argentincem Diegom Maradono razglasila za nogometaša stoletja.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.