Pelikani so se odpovedali Begiću

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Moštvo košarkarske lige NBA New Orleans Pelicans se je po manj kot 48 urah odpovedalo sodelovanju z Mirzo Begićem.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkar Union Olimpije je pred dvema dnevoma podpisal pogodbo z New Orleans Pelicans, zdaj pa kaže, da se bo njegovo udejstvovanje v ligi NBA končalo, še preden se je začelo.

Begić ni zaigral na pripravljalnih tekmah moštva iz New Orleansa, ki se je po podpisu z Natom Robinsonom odpovedalo uslugam 216 centimetrov visokega košarkarja in ga uvrstilo na t.i. 'waivers listo'.

Ostali klub imajo zdaj na voljo 48 ur časa, da se dogovorijo za podpis s slovenskim košarkarjem, ki bo v nasprotnem primeru postal prost igralec.

New Orleans ima na seznamu za novo sezono 19 igralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:48 16. Oktober 2015.

    Zemo ti si rođen za zloveniju, tamo su svi crni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.