Pelle vržen iz reprezentance

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Italijanski nogometni reprezentant Graziano Pelle je po sporu s selektorjem Giampierom Venturo dobil nogo v izbrani vrsti azzurrov.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletnega Graziana Pelleja ni na seznamu nogometašev za kvalifikacijsko tekmo za SP 2018 proti Makedoniji, so danes sporočili iz italijanske nogometne zveze.

Pelle na sinočnjem remiju s Španijo 1:1 (0:0), ko ga je selektor Ventura med tekmo zamenjal, ni želel seči v roko selektorju, zaradi pomanjkanja spoštovanja in nešportnega obnašanja pa ga je vodstvo azzurrov vrglo iz reprezentance.

Napadalec, ki se je poleti pridružil kitajskemu klubu Shandong Luneng, se je sicer za svoje dejanje že opravičil prek Instagrama. "Moje vedenje je bilo nesprejemljivo," je zapisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.