Penev ostaja selektor Bolgarije

Foto: EPA
Foto: EPA
Bolgarska nogometna reprezentanca se bo v lov na Euro 2016 podala z dosedanjim selektorjem, čeprav ni bila uspešna v kvalifikacijah za SP 2014.
Oglej si celoten članek

Selektor bolgarske nogometne reprezentance Luboslav Penev, ki je na selektorski stolček sedel novembra 2011, je podaljšal pogodbo z bolgarsko zvezo, tako da bo reprezentanco vodl tudi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2016, je danes potrdila bolgarska nogometna zveza.

"Predsednik bolgarske zveze Borislav Mihajlov in Penev sta uspešno končala pogovore in se dogovorila za podaljšanje sodelovanja," so sporočili iz bolgarske zveze.

Pod vodstvom selektorja Peneva je bila Bolgarija večji del kvalifikacij za mundial 2014 na drugem mestu skupini, nato pa je izgubila dve odločilni tekmi proti Armeniji in Češki, tako da v Braziliji ne bo nastopila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.