"Penis pričeska" zažgala družbena omrežja

Foto: Twitter goran pandev
Makedonski reprezentant Goran Pandev je postal tarča posmeha na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Genoa je v 3. krogu italijanske Serie A gostovala pri Udineseju in izgubila z 1:0. Na srečanju je zaigral tudi makedonski napadalec Goran Pandev, ki ga je gostujoči trener Ivan Jurić v 39. minuti potegnil na klop.

Pandev je med zapuščanjem igrišča pokazal nenavaden vzorec pleše, ki močno spominja na moški spolni organ. Fotografija je nemudoma obšla družbena omrežja, uporabniki pa so bili - kot ponavadi - neprizanesljivi.

"Mislim, da bi morali Pandevovo plešo cenzurirati," se je glasil eden od šaljivih zapisov. "Pandev s pričesko sezone," se je glasil drugi.

"Goran Pandev ima na glavi penis", "Pandev ima zelo zanimivo pričesko. Dame, poglejte stran", "Pandev je terminu ku***glavec ponesel na povsem drug nivo," je le nekaj zabavnih objav na račun njegove (ne)posrečene pričeske. 

Nekateri so z nogometašem sočustvovali in ga spodbujali k presaditvi las po vzoru Wayna Rooneyja. "Tako se bom ostrigel, ko naslednjič obiščem frizerja," je zapisal nek šaljivec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.