Pep Guardiola s to gesto navdušil Anglijo

Angleški mediji pojejo hvalnice trenerju Manchester Cityja.
Oglej si celoten članek

Španski strateg na klopi angleškega velikana je po tekmi 25. kroga Premier League pristopil k vezistu Bournemoutha Harryju Arterju in mu zaželel srečo, saj z izbranko spet pričakujeta naraščaj. Par je v zaključku leta 2015 doživel travmatično izkušnjo ob rojstvu mrtvorojenega otroka.

Guardiola je bil z družinsko tragedijo seznanjen, zato se je odločil po tekmi pokramljati z Arterjem. ''Zelo mi je žal za to, kar se je zgodilo,'' so besede španskega stratega ujele televizijske kamere.

Guardiola je o dogodku spregovoril ob koncu tiskovne konference. ''Kmalu bo postal oče. Čestitke njemu in njegovi ženi. Vem, kaj se je zgodilo v preteklosti. Upam, da bo tokrat vse v redu,'' je dejal.

Manchester City se je po zmagi nad Bournemouthom (2:0) zavihtel na drugo mesto ligaške lestvice in ima osem točk manj od vodilnega Chelseaja in eno več od tretjeuvrščenega Tottenhama.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.