Pep naročil Bayernu: Ne prodajte Robbna

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Navkljub vsesplošnemu prepričanju, da so nizozemskemu krilnemu nogometašu Arjenu Robbnu ob vsak dan manjši bazi privržencev v Münchnu šteti dnevi, je bodoči trener bavarskega giganta Josep Guardiola po poročanju Sport Bilda jasno povedal, da si "letečega Holandca" želi zadržati v klubu.
Oglej si celoten članek

Še kot trener Barcelone naj bi Josep Guardiola želel na Camp Nou pripeljati Arjena Robbna, nekdanjega nogometaša Groningena, PSV Eindhovna, Chelseaja in Reala Madrida, želja delati z Nizozemcem pa se bo Guardioli očitno le uresničila pri Bayernu, ki ga bo kot novi trener okrepil po koncu letošnje sezone.

Katalonec, ki naj bi bil v stalnem kontaktu s podpredsednikom Karlom-Heinzom Rummeniggejem in predsednikom Ulijem Hoenessom, je po poročanju Sport Bilda obema legendama kluba dejal, da zelo ceni 29-letnega Robbna, ki se mu pogodba na Bavarskem izteče leta 2015.

Guardiola je leta 2010 prižgal zeleno luč tudi morebitnemu prihodu Robbna k Barceloni, Nizozemca pa vidi kot garancijo za izvajanje svoje filozofije odpiranja prostora po bokih. Robbnova prihodnost v Münchnu je po seriji poškodb in egoističnih predstav spet v zraku.

Pep naj bi načrte o odhodih in prihodih za naslednjo sezono z Rummeniggejem, Hoenessom in športnim direktorjem Mathiasom Sammerjem končal v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.