Pep odvihral z novinarske konference

Foto: EPA
Foto: EPA
Katalonski trener je odkorakal s petkove novinarske konference, ko ga je eden izmed prisotnih novinarjev vprašal o govoricah, ki ga povezujejo s klopjo reprezentance Anglije.
Oglej si celoten članek

Josep Guardiola je ekspresno zaključil z novinarsko konferenco Bayerna pred prvenstveno tekmo pri Mainzu 05, potem ko ga je ujezilo vprašanje o govoricah, ki ga povezujejo s selitvijo na klop angleške reprezentance.

Tabolid The Sun je v petek zatrdil, da Angleška nogometna zveza (FA) Guardiolo vidi kot potencialnega naslednika selektorja Roya Hodgsona. Ta bi lahko klop reprezentance zapustil ob morebitnem hitrem slovesu z Eura 2016, kamor so se Angleži v skupini s Slovenijo, Švico, Estonijo, Litvo in San Marinom sicer ekspresno uvrstili brez izgubljene točke.

"Dajte no, naslednje vprašanje. Naslednje vprašanje, prosim. Ne. Sem trener pri Bayernu. Hvala," je dejal 44-letnik, preden je zapustil prostor.

Bayern bo pred prihodom zagrebškega Dinama na Allianz Areno, kjer bo na sporedu dvoboj vodilnih ekip ene od skupin Lige prvakov, sicer gostoval pri Mainzu - po šestih kolih je Guardiola z varovanci še nepremagan, izgubil pa ni niti točke. Vračajo se tudi poškodovani nogometaši in Guardiola je razkril, da je Arjen Robben že začel s prvimi vajami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.