Pep po tajnem sestanku na prvo tekmo Bayerna

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški tabloid Bild pred sredino večerno tekmo nemškega pokala, kjer se bosta v četrtfinalu na Allianz Areni pomerila večna rivala Bayern in Borussia Dortmund, poroča, da se je bodoči trener bavarskega velikana Josep Guardiola na tajnem sestanku v Zürichu dobil s Karlom-Heinzem Rummeniggejem in Matthiasom Sammerjem.
Oglej si celoten članek

Nekateri nemški mediji dodajajo, da si bo Josep Guardiola po "tajnem" sestanku, na katerem so ga z izvršnim direktorjem njegovega bodočega kluba Karlom-Heinzem Rummeniggejem in športnim direktorjem Matthiasom Sammerjem ujeli v Zürichu, v živo ogledal tudi prvo tekmo Bayerna po prednovoletnem podpisu pogodbe.

Bavarci na sredinem velikem derbiju četrtfinala nemškega pokala na Allianz Areni gostijo Borussio Dortmund. Guardiola, Rummenigge in Sammer naj bi se sestali v züriškem hotelu Aris, kjer so jih za mizo ujeli "in flagrante" (sredi dejanja), kot piše Bild.

Sammer in Rummenigge sta sestanek z Guardiolo, njegovim svetovalcem in bratom Perejem ter agentom Giovannijem Branchinijem zapuščala nasmejana in poletela nazaj proti Münchnu. Med drugim naj bi se vpleteni pogovarjali o začeku priprav, ki so jih tudi datumsko zamejili, pa tudi o morebitnih nasprotnikih.

Kaj bo z Lewandowskim?

Pogovor naj bi stekel tudi okrog morebitnih nakupov, kjer se že nekaj časa vztrajno pojavlja ime poljskega napadalca Roberta Lewandowskega, člana Dormunda, ki bo še isti večer teroriziral Bayernova vrata na tekmi pokala.

Njegov agent je za poljsko televizijo povedal, da se je Lewandowski, bojda ga lovi tudi Manchester United, že odločil o svoji prihodnosti, da pa bo svoj naslednji korak naznanil, ko bo pravi čas za to. Pri Bayernu sicer že igra cela kopica kakovostnih napadalcev - poleg prvega strelca Maria Mandžukića tudi Mario Gómez, Claudio Pizarro ...

Angleški pokal (FA Cup), 5. krog:

Ob 20.45:
Middlesbrough - Chelsea

Španski pokal (Copa del Rey), polfinale, povratna tekma:

Ob 22.00:
Sevilla - Atlético Madrid /1:2/

Nemški pokal (DFB Pokal), četrtfinale:

Ob 19.00:
Stuttgart - Bochum

Ob 20.30:
Bayern München - Borussia Dortmund

Že odigrano:
Mainz 05 : FREIBURG 2:3* (2:0)
Kickers Offenbach : WOLFSBURG 1:2 (0:0)
* - po podaljšku

Francoski pokal (Coupe de France), osmina finala:

Ob 17.00:
Lorient - Brest

Ob 18.45:
Raon l'Etape - Bordeaux

Ob 19.00:
Vénissieux Minguettes - Nancy

Ob 20.55:
Paris Saint-Germain - Olympique Marseille

/X:Y/ - v poševnicah je rezultat prve tekme
AB - z velikimi tiskanimi črkami je zapisana ekipa, ki je napredovala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.