Pep priznal: "Veliko se moram še naučiti"

Foto: EPA
Foto: EPA
Bayern je s hat-trickom Thomasa Müllerja v ponedeljek preskočil prvo oviro v nemškem pokalu, četrtoligaša BSV Rehden (5:0).
Oglej si celoten članek

Po tekmi v Osnabrücku Josep Guardiola v luči vedno glasnejših dvomov o svoji kompetentnosti priznal, da je še vedno mlad trener, ki se mora ob vodenju Bayerna in morebitnih bodočih klubov naučiti še veliko.

"Imam samo 42 let, samo pet let izkušenj kot trener in zato je jasno, da se moram še veliko naučiti," je za televizijo ARD skromno dejal Guardiola. Kljub zgodovinskem vodenju članske ekipe Barcelone, s katero je v štirih sezonah osvojil rekordno bero lovorik, skeptiki še vedno dvomijo v njegove metode, ki jih trmasto uporablja tudi v novi službi.

"Potrebno je osvojiti vse"

Po tekmi proti BSV Schwarz-Weiß Rehdnu je bil nekdanji vezist sicer zelo zadovoljen, glede na to, da so na prvi oviri proti nasprotnikom nižjega ranga izpadli kar štirje bundesligaši.

"Tekme na izpadanje, ko se igra le ena, so zelo nevarne. Videli smo, da so izpadle štiri ekipe iz Bundeslige," je še povedal Guardiola. "Zadovoljen sem. Vem v kakšnem klubu sem, potrebno je osvojiti vse, sploh po vseh pokalih v lanski sezoni. Sprejemam pritisk, ki mi bo kot trenerju prav prišel tudi v prihodnje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.