Pep se vrača

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Pepa Guardiole je zatrdil, da bo njegov varovanec preučil vse ponudbe, ki bodo prispele na njegov naslov in se nato odločil ...
Oglej si celoten članek

S to najavo se je še povečal pritisk na Roberta Mancinija, trenerja Manchester Cityja, ki se nahaja v velikih težavah. "Meščani" so namreč na robu izpada iz Lige prvakov, čeprav je cilj arabskih lastnikov kluba, da bi že letos prišli vsaj v končnico tega tekmovanja.

Pred časom je športni direktor sinje-modrih postal Txiki Begiristain, ki se je v enaki vlogi že dokazal v Barceloni, kjer je sodeloval prav s Pepom Guardiolo.

"Pep bo pregledal vse ponudbe in se nato odločil, koga bo treniral prihodnjo sezono," je izjavil agent katalonskega stratega Jose Maria Orobitg. V preteklih mesecih se je Guardiola pojavljal predvsem v kombinacijah za prevzem mesta trenerja Chelseaja, Bayerna ali Milana. A Begiristainovo imenovanje v menedžment kluba je precej spremenilo stvari, ob tem pa so evropski rezultati angleških prvakov vse slabši in Pep je kar naenkrat postal resen kandidat za klop Cityja ...

Guardiola je z Barcelono osvojil dva naslova evropskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.