Pep: "Zakaj bi spočil Messija?"

Foto: EPA bayer barcelona messi Foto: Reuters Primera Zaragoza Real Madrid 2010 Raul Foto: EPA ševčenko seedorf Foto: Reuters Filippo Inzaghi Foto: Žurnal24 Wayna Rooneyja je psovanje drago stalo. (Foto: Reuters)
Nemški Bayer se je praktično že vdal v usodo, da je pred povratno tekmo osmine finala v Barceloni že izpadel iz Lige prvakov. Ampak, saj veste, kaj pravijo o Nemcih ... Lionel Messi je zadel svoj 19. gol v izločilnih bojih Lige prvakov, več kot kdorkoli.
Oglej si celoten članek

"Zelo smo zadovoljni z rezultatom, saj so trije zadetki na gostovanju sila pomembna reč," je novinarjem po zmagi Barcelone v Leverkusnu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov s 3:1 dejal katalonski trener Pep Guardiola in začudeno pogledal ob vprašanju, ali je nameraval spočiti Lea Messija, fanta, ki je zabil že 25. gol na zadnjih 24 tekmah Lige prvakov, ob tem pa z 19 zadetki postal rekorder izločilnih bojev tega tekmovanja: "Zakaj? Ljudje si želijo gledati takšne igralce. Nogomet je njegovo življenje. Srečen je, ko igra."

Krstna zadetka v Ligi prvakov je zabil Čilenec Alexis Sanchez: "Prva gola sta bila izredno pomembna, s tretjim pa smo odločili tekmo. Kljub prednosti pa povratne tekme ne bomo smeli odigrati sproščeno." "Ta rezultat nas bo napolnil s samozavestjo. Na povratni tekmi bomo iskali novo zmago. Morali pa smo preboleti razočaranje, ki smo ga doživeli proti Osasuni," pa je povedal Sergio Busquets.

"Konec je," je po srečanju priznal donedavnega branilec Tottenhama, zdaj pa Bayerja Vedran Ćorluka. "Naše branjenje je bilo v prvem polčasu res dobro, a smo se obenem Barcelone tudi preveč bali. V drugem delu pa smo ji povzročili nekaj resnih problemov," je srečanje pospremil trener Bayerja Robin Dutt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.