Pep zavrnil stisk rok: "Nisem ga videl"

Trener Bayerna je bil nezadovoljen z načinom igre nasprotnika, kar je tudi nazorno pokazal, ko se ni želel rokovati s Calebom Porterjem.
Oglej si celoten članek

Nemški prvaki so v noči na četrtek igrali prijateljsko tekmo v ZDA proti selekciji zvezdnikov lige MLS in izgubili (2:1). Pep Guardiola je smatral, da njegov kolega na klopi nasprotnikov Caleb Porter ni storil dovolj, da bi preprečil grobe starte na nogometaše Bayerna.

Katalonec je pred koncem tekme ostro protestiral po neprevidnem posredovanju Willa Johnsona nad Bastianom Schweinsteigerjem. Po zadnjem žvižgu je Guardiola krenil proti glavnemu sodniku, odklonil rokovanje s Porterjem in se spustil v kratek prepir z delilcem pravice.

"To je delo drugega človeka" 

Po tekmi se trener Bavarcev ni želel rokovati s Porterjem, kar je vidno na zgornjem posnetku. Na novinarski konferenci je vseeno izjavil, da ga ni videl. "Nisem ga videl. Mi smo poskušali spoštovati pravila igre. Zadovoljen sem s predstavo svoje ekipe. Pri svojem delu se ne morem osredotočati na njihove starte. To je delo drugega človeka. Nisem prepričan, da ga je opravil," je po srečanju povedal Guardiola.

Porter je pred tekmo povedal, da je Katalonec eden od njegovih idolov. Po tekmi se ni želel spuščati v spor z nekdanjim strategom Barcelone. "Ne želim komentirati njegove izjave. Zgodi se, da tudi trenerji kdaj podležejo atmosferi," je dejal trener moštva Portland Timbers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.