Pepe podaljšal z Realom

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski nogometni velikan Real Madrid je sporočil, da je portugalski reprezentančni branilec Pepe podaljšal pogodbo do leta 2017.
Oglej si celoten članek

Pepe, ki je član Reala od leta 2007, bi ob koncu sezone 2015/16 ostal brez pogodbe, vendar se je odločil, da jo podaljša še za eno leto. Madridčani so pred dnevi podaljšali pogodbo še z enim branilcem, in sicer Sergiom Ramosom.

Pepe je za Real odigral 285 tekem in dosegel 12 golov, s klubom iz španske prestolnice pa je do zdaj osvojil dva državna naslova, ligo prvakov, kraljevi pokal, dva španska superpokala, dva evropska superpokala in svetovno klubsko prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.