Pérez izbral: Moujev naslednik bo Carlo

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri španskem športnem dnevniku MARCA so prepričani, da bo Joséja Mourinha na klopi Reala Madrida zamenjal trenutni trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti. Mourinho si je odhod iz Madrida pripravil že pred meseci, pišejo Španci.
Oglej si celoten članek

"Predsednik Florentino Pérez bi Italijana sprejel z odprtimi rokami," pišejo pri MARCI, potem ko se špekulacije o prihodnosti Joséja Mourinha pri Realu Madridu vrstijo iz dneva v dan. MARCA pravi, da se bo Mourinho vrnil k Chelseaju, ker si to želi tudi sam, podpis pogodbe pa je v zraku že dalj časa.

"Če bi se slučajno zgodilo, čeprav je malo verjetno, da se (lastnik Chelseaja, op. a.) Roman Abramovič ne ukloni njegovim zahtevam, da bi imel on zadnjo besedo pri prihodih in odhodih igralcev, potem je (Mourinhov agent, op. a.) Jorge Mendes za to, da sprejme multimilijonsko ponudbo PSG," piše najbolj brani španski športni dnevnik.

Pri Realu naj bi naslednika Mourinha izbirali glede na to, kateri trener na tržišču bo "na višku moči". Zato naj bi se Florentino Pérez nagibal k uglajenemu Italijanu, ki je bil v igri za prihod v Madrid že leta 2008, osvojil pa je, kar je na Santiagu Bernabéuu še posebej pomembno, tudi dva naslova v Ligi prvakov.

Koga bo izbral Pérez - Mouja ali Ikerja?

"Njegova sposobnost, da ima pod nadzorom slačilnico, ki je polna zvezdnikov, in dejstvo, da je navajen dela pod pritiskom, ki je sestavni del velikih dogodkov, kot tudi njegov izvrsten odnos s klubom in mediji, so popolno nasprotje napetostim, ki jih predstavlja Moujeva era. Kljub temu nima velike osebnosti in se ni nikoli dobro odrezal v javnomnenjskih raziskavah - manjka mu mik njegovega predhodnika," še dodaja MARCA.

Vse je seveda odvisno od konca sezone v Madridu. Obstaja tudi povsem realna možnost, da Mourinho ostane na Bernabéuu vsaj še eno sezono, kar pa bi verjetno pomenilo, da bi si kapetan Iker Casillas iskal nov klub. Pérezu pri tehtanju med trenerjem in ikono kluba res ne bo lahko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.