Perez septembra v Ferrariju

Foto: EPA
Foto: EPA
Sergio Perez (Sauber) bo septembra dobil novo priložnost testiranja Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Talentirani mehiški dirkač Sergio Perez, ki letos v formuli 1 svojo debitantsko sezono vozi s Sauberjem (v Silverstonu je s sedmim mestom dosegel uspeh kariere), bo septembra dobil priložnost testiranja predlanskega Ferrarijevega dirkalnika. Poleg njega bodo Ferrarijevi šefi preizkusili še enega člana svoje dirkaške akademije (FDA), Francoza Julesa Bianchija, ki letos dirka v GP2 (ima eno zmago, skupno pa je po polovici sezone sedmi).

"FDA bo spet na stezi septembra, v Mugellu ali Fioranu," je za ekipno spletno stran zapisal direktor akademije Luca Baldisserri. "To bo zelo zanimivo testiranje, saj bomo Bianchija in Pereza preizkusili ena na ena. Oba bosta gotovo zelo motivirana, mi pa bomo lahko ocenili, iz kakšnega testa sta." To je še en dokaz, da na daljši rok Ferrari računa na Pereza, v katerega kvalitete smo vas že kar nekajkrat opozorili tudi na zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.