Pérez vrača Özilu: "Ni zdržal pritiska"

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik madridskega Reala je na sestanku pred nedeljsko generalno skupščino zbodel nekdanjega člana kluba Mesuta Özila.
Oglej si celoten članek

"Özil in njegovi zastopniki so zahtevali odhod iz kluba, tukaj pa nihče ne sme biti pod prisilo. Ni zdržal pritiska Madrida," je bil jasen Florentino Pérez, ki je pred generalno skupščino, na sporedu bo v nedeljo, spregovoril o številnih temah.

Kljub vsemu so najbolj udarile predsednikove besede o Mesutu Özilu, nemškemu reprezentantu, ki je za okrog 50 milijonov evrov pred iztekom prestopnega roka odšel k Arsenalu, nato pa v več različnih intervjujih (njegov oče Mustafa je Péreza označil za "moža brez časti") blatil svoje nekdanje delodajalce pri Real Madridu.

Prenova Bernabéua za 300-400 milijonov evrov

Poleg teme novega stadiona, po njegovih ocenah naj bi prenova Santiaga Bernabéua stala med 300 in 400 milijoni evrov, je Pérez v smehu tudi zanikal zadnje izjave branilca Barcelone Gerarda Piquéja, ki je madridskega velikana obtožil jemanja posojil za nedavni rekordni nakup Garetha Bala.

Dnevnik AS je sicer poročal, da je prestop financirala britanska veja banke Santander in ne konglomerat Bankia, kakor je očitno zmotno v enem izmed intervjujev dejal Piqué.

"Piqué je dober fant"

"To, kar je rekel Piqué, ni točno. Je dober fant, zato ni potrebno še naprej govoriti o tem," je na četrtkovem sestanku s člani kluba dejal Pérez, ki je tudi zatrdil, da Real za nakup Bala ni vzel posojila.

Pérez je tudi razkril, da se je lani tako opevani projekt otoka Real Madrid Resort v Združenih arabskih emiratih ustavil. "Real Madrid ne bo nadaljeval projekta zabaviščnega parka, ki smo ga načrtovali v emiratu Ras al Kajmah. Projekt bomo skušali nadaljevati v kakšnem drugem emiratu," je povedal madridski gradbeni baron.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.