''Pero mišica'' pokazal odličji iz Predazza

Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem Foto: Anže Petkovšek peter prevc sprejem
Slovenski športniki so se po koncu nordijskega SP v Val di Fiemmeju vrnili v domovino. Čast smučarjev skakalcev je rešil Peter Prevc, ki se iz Italije vrača z dvema kolajnama. ''Pero mišiča'' je bil edini skakalec, ki si je odličje priskakal na obeh posamičnih tekmah.
Oglej si celoten članek

Peter Prevc je dolgo čakal na prvo uvrstitev na zmagovalne stopničke, veliki met pa mu je uspel na SP v Val di Fiemmeju, kjer je osvojil bronasto in srebrno kolajno. Drugemu mestu na srednji skakalnici je dodal še tretje na veliki in postal edini skakalec, ki je osvojil odličje na obeh posamičnih tekmah.

Ostali trije slovenski orli v Predazzu niso zabeležili vrhunske uvrstitve, nekoliko pa so razočarale tudi skakalke, ki niso uspele navdušiti ne v posamični ne v ekipni konkurenci. Mešano tekmo so Slovenci in Slovenke končali na skromnem osmem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.