Pescara ima novega trenerja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski nogometni prvoligaš Pescara ima novega trenerja. To je nekdanji igralec Cristiano Bergodi, ki je na klopi zamenjal Giovannija Stroppo.
Oglej si celoten članek

Giovanni Stroppa je odstopil v nedeljo po porazu v Sieni (0:1). Cristiano Bergodi, ki še ni nikoli vodil moštva v Serie A, je podpisal pogodbo do junija 2013.

Sedeminštiridesetletnik je sicer za Pescaro igral pet sezon. Stroppa je na klop Pescare sedel po koncu lanske sezone, ko je iz kluba k Romi odšel Čeh Zdenek Zeman. Pescara je po 13 krogih zbrala 11 točk in je na 17. mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.