Pesem o Paulu hit na YouTubu

Foto: Reuters Nezmotljivi vedeževalec, hobotnica Paul, je napovedal, da bo na SP v nogometu v

Your browser doesn’t support HTML5 video

Hobotnica Paul, ki je pravilno napovedal izide tekem Nemčije in zmagovalca mundiala Španije, se je resnično vpisal med zvezde. Dobil je svojo pesem, ki na YouTube s pol milijona klikov že hit.
Oglej si celoten članek

Glavonožec Paul, ki si je svetovno slavo prislužil s pravilnimi napovedmi nogometnih obračunov v JAR, ima od petka svojo pesem na YouTubu, ki si jo je samo v prvem dnevu ogledalo slabih pol milijona oboževalcev. Skladatelj je Parry Grip, ki je do zdaj posnel že več pesmi o živalih. Čeprav se pesmi bržkone obeta masovni uspeh, pa je le malo verjetno, da bo navdušila kritike. Avtor je namreč v preprost elektronski ritem posnel enako nezahtevno besedilo, katerega refren se glasi: "Hobotnica Paul, radi te imamo. On napove zmagovalca, kar med večerjo ..." Poglejte v dodanem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.