Pet nogometašev Barcelone je bilo pozitivnih

Foto: Epa Barcelona
Koronavirus ni obšel nčlanov katalonskega velikana.
Oglej si celoten članek

Po poročanju katalonskega radia je bilo na začetku pandemije pet nogometašev FC Barcelone in dva trenerja pozitivnih na novi koronavirus. Vsi so bili brez simptomov bolezni in tudi v naslednjih tednih niso zboleli, tako da zdaj normalno trenirajo in bodo v kadru trenerja Quiqueja Setiena že 13. junija, ko se bo nadaljevalo špansko prvenstvo.

Radio RAC1 je v večerni oddaji Tu Diras (Ti povej) razkril ekskluzivno informacijo o krvnih testih, ki jih je klub opravil takoj, ko so se v Španiji pojavili prvi primeri okužbe.

Informacije Barcelona ni delila z javnostjo, je pa v klubu vladala precejšnja zaskrbljenost, kako se bodo ti igralci odzvali na prve treninge.V klubu so jim zato na začetku prilagodili treninge in bili dodatno pozorni na morebitne poškodbe.

Trenutno se sicer nogometaši Barcelone normalno pripravljajo na nadaljevanje prvenstva. Pod zdravniškim nadzorom so član druge ekipe Monchu, Samuel Umtiti, ki se je poškodoval že na prvem treningu, ter mladi Anssumane Fati, ki ima težave s hitro rastjo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.