Pet orlov na tekmi v Willingenu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Smučarske skakalce ta vikend čakata tekmi svetovnega pokala v Willingenu. Po današnjih kvalifikacijah je na nedeljsko tekmo uvrščenih pet Slovencev. Najbolje se je odrezal Peter Prevc, ki je kvalifikacije končal na drugem mestu, nedeljski nastop so si zagotovili še Jaka Hvala, Jurij Tepeš in Matjaž Pungertar, Robert Kranjec pa je že bil uvrščen.
Oglej si celoten članek

Kvalifikacije je sicer dobil Nemec Richard Freitag, ki je skočil 130 metrov, pol metra dlje pa je uspelo skočiti Petru Prevcu. Jaka Hvala je s 130 metri končal na šestem mestu, Jurij Tepeš (132,0 m) je bil osmi, Matjaž Pungertar (126,0 m) pa 25. Robert Kranjec je skočil 126 metrov, a je imel nastop kot član najboljše deseterice že zagotovljen. Iz kvalifikacij se ni uspelo prebiti Miranu Zupančiču (118,5 m), ki je osvojil 41. mesto.

Skakalce v soboto čaka ekipna tekma, prva serija se bo začela ob 14. uri, v nedeljo pa se posamična tekma začne ob 16.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.