Pet vratarjev v boj za naslov najboljšega

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Združenje poklicnih nogometašev (FIFPro) je predstavilo pet kandidatov za naslov najboljšega vratarja leta.
Oglej si celoten članek

V izboru 50.000 članov združenja FIFPro so se med peterico znašli Italijan Gianluigi Buffon (Juventus), Iker Casillas (Real Madrid), Petr Čech (Chelsea), Manuel Neuer (Bayern München) in Víctor Valdés (Barcelona).

Kandidati za najboljšega branilca, vezista in napadalca bodo znani v tem tednu. Idealno enajsterico bodo izbrali 13. januarja na prireditvi v Zürichu, ko bo Mednarodna nogometna zveza (Fifa)  obelodanila najboljše v izboru za zlato žogo in izbrala tudi najboljšo postavo leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.