Petarda Cityja, United spet ''pokljuvan''

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester City je po spodrsljaju Chelseaja s 5:0 odpravil Newcastle in se približal modrim iz Londona le še na pet točk zaostanka. Swansea City je doma premagal Manchester United (2:1).
Oglej si celoten članek
Wilfried Bony, najnovejša okrepitev Manchester Cityja je tekmo začel na klopi, v napadu je tokrat družbo Agüeru delal bosanski reprezentant Edin Džeko. Manchester City je povedel že v drugi minuti. Vurnon Anita je v kazenskem prostoru neumno podrl Džeka,Sergio Agüero pa je izkoristil najstrožjo kazen in povedel meščane v vodstvo. Meščani so hitro povišali vodstvo, v 12. minuti je Samir Nasri prejel žogo z leve strani po podaji Aleksandra Kolarova in z desetih metrov matiral nizozemskega vratarja Tima Krula.
 

Agüero je po levi strani potegnil v sredino, podal do Nasrija, ki je žogo v sredini odložil do Silve, ki je žogo spravil mimo Krula v levi spodnji kot in bržkone v 51. minuti že odločil srečanje v prid domačih.

Gostje so komaj izvajali s sredine, že so morali po žogo ponovno v svojo mrežo. Petarda je v mreži gostov odjeknila po lepi globinski podaji Yaye Toureja, Agüero je s prsmi žogo oddal do Silve, ki je še drugič v dveh minutah premagal Krula.

Več na Goal.com/si/.

United spet ''kljunili'' labodi

Manchester United je povedel v 28. minuti, ko je Ander Herrera po lepi moštveni akciji z močnim strelom zatresel domačo mrežo v južnem Walesu, toda "rdeči vragi" so pri Swansea Cityju hitro zadetek prejeli tudi sami, ko je Ki Sung-Yeung ujel podajo Jonja Shelveyja in lepo zadel mimo Davida de Gee

Swansea je tekmo na glavo obrnil dobrih 15 minut pred koncem, ko je strel Shelveyja močno spremenil smer po odboju od Bafetimbija Gomisa in prevaral De Geo, United pa ni našel odgovora. Za nameček ga je na lestvici prehitel še Arsenal, ki je bil na londonskem derbiju boljši od Crystal Palaca.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.