Petletniku izpolnili eno zadnjih želja

Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery Foto: Profimedia Bradley Lowery
Pri Sunderlandu so izpolnili željo hudo bolnemu dečku.
Oglej si celoten članek

Mladi Sunderlandov navijač Bradley Lowery ima raka, zdravniki pa so staršem že dejali, da bo živel le še nekaj tednov. Petletnik je enkrat že prebolel to bolezen, a se je rak vrnil. Bradley kljub vsemu ostaja borec, pred dnevi pa si je za božič zaželel le 1000 čestitk. Prejel jih je precej več, za izkazano pozornost pa se je tudi zahvalil.

"Hvala vsem za čestitke, razglednice in darila. Želim vam vesel božič," je dejal mali Bradley.

Temu je željo izpolnil tudi njegov klub. Pred tekmo med Sunderlandom in Chelseajem je Bradley tako zabil svoj prvi gol za klub, žogo je poslal mimo vratarja Chelseaja Asmirja Begovića in požel aplavz s tribun. Sunderland je tudi popeljal na zelenico.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.