Petrol Olimpija zadržala igralca

Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
V klubu ostaja eden izmed članov zasedbe iz minule sezone.
Oglej si celoten članek

Košarkarska ekipa Petrol Olimpija je zadržala še enega igralca iz ekipe, ki je v sezoni 2017/18 v Ljubljano uspela pripeljati 17. naslov državnega prvaka. Še dve sezoni bo v slovenski prestolnici ostal krilni igralec Erjon Kastrati.

Kastrati je v Ljubljano prvič prišel leta 2011 in igral tudi v mlajših starostnih kategorijah Olimpije. Ljubljanskemu moštvu se je pridružil pred začetkom sezone 2017/18. Pred tem je sezono 2011/12 preživel v škofjeloškem LTH Castingsu, med letoma 2012 in 2017 pa nosil dres novomeške Krke, s katero je dvakrat postal državni, trikrat pa pokalni prvak.

Triindvajsetletni Kastrati, ki ima kosovsko in slovensko državljanstvo, je v minuli sezoni na 15 tekmah lige ABA v povprečju dosegal 3,5 točke, 1,9 skoka in 0,8 podaje na tekmo. V ligi prvakov Fibe je zaigral na desetih tekmah in v statistiko vknjižil 4,1 točke, 1,7 skoka in 0,7 podaje na tekmo, v slovenskem prvenstvu pa na 32 tekmah 5,7 točke, 2,2 skoka in podajo na dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.