Petrova izločila Srebotnikovo

Foto: Žurnal24 Nadja Petrova se je uvrstila v finale turnirja v Eastbournu
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je izpadla v prvem kolu turnirja v Berlinu. S 7:6, 3:6 in 7:6 je bila po dobrih treh urah in pol boljša Rusinja Nadia Petrova.
Oglej si celoten članek
 

Berlin (WTA), 1. kolo

N. Petrova (RUS, 16) : K. Srebotnik (SLO) 7:6, 3:6, 7:6

Najboljša slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je nastopila na WTA turnirju v Berlinu, kjer je v treh nizih s 6:7, 6:3 in 6:7 klonila proti Rusinji Nadii Petrovi. Že po prvem nizu je bilo mogoče slutiti, da bo dvoboj zelo izenačen.

Petindvajsetletna Rusinja je namreč prvi niz dobila šele po podaljšani igri. V drugem nizu je Srebotnikova začela nekoliko zadržano, vendar pri rezultatu 3:2 prvič prešla v vodstvo. Nadaljevala je v podobnem ritmu in možnosti, da bi niz osvojila Rusinja, ki trenutno zaseda 22. mesto na lestvici WTA, so bile vse manjše. Na koncu je bilo 6:3 v korist Katarine Srebotnik. Tudi začetek tretjega niza je pripadel Srebotnikovi, a jo je pri rezultatu 2:2 Petrova ujela. V nadaljevanju je Velenjčanka lovila rezultat svoje tekmice, izenačila sicer na 5:5 in kasneje še na 6:6, a v podaljšani igri, po dobrih treh urah in pol dvoboja, ni izkoristila ponujene priložnosti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.