Petrović ostaja na Jazinah

Foto: Žurnal24 Acu Petroviću je po porazu z Union Olimpijo prekipelo. A so se vroče glave hitro
Upravni odbor košarkarskega kluba Zadar je zavrnil ponujeni odstop Aleksandra Petrovića, ki tako še naprej ostaja trener, je dejal predsednik kluba kristijan Magaš.
Oglej si celoten članek
Aleksander Petrović je v sredo zvečer po domačem porazu v NLB ligi proti Union Olimpiji presenetljivo podal odstopno izjavo. Dan kasneje je sledil velik preobrat. Po 40-minutnem sestanku Upravnega odbora kluba je Petrović sedmi sili dejal, da ostaja v Jazinaah.

"Upravnemu odboru sem povedal svoje razloge za odločitev. Skupaj smo se odločili, da je najboljša rešitev, da ostanem v klubu in nadaljujem z delom," je dejal Petrović in nadaljeval: "V preteklih dveh mesecih ni nič kazalo na to, da bomo zabredli v poraze in s tem povezano krizo. Ko zgrešite 16 lahkih košev, potem morate narediti vse, da igralce spravite iz krize. Za Zadar je v tem trenutku pomembno, da igra iz tekme v tekmo."

Petrović je med glavne vzroke svojega obstanka v klubu navedel: "Dobil sem ogromno sms sporočil igralcev. Enostavno sem si dejal, da ne morem zapustiti ladje, ki se je malo nagnila.“ V odboru so še sklenili, da okrepitev zaenkrat ne bodo iskali. Reakcija trenerja je dovolj veliko opozorilo za igralce, da morajo zaigrati bolje, je prepričan predsednik Zadra Kristijan Magaš.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.