Phelps tokrat ne tako prepričljiv

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški plavalni zvezdnik Michael Phelps ob svoji vrnitvi po šestmesečni prepovedi nastopanja ni prepričal s predstavo na 400 metrov prosto.
Oglej si celoten članek

Po suverenem nastopu na 100 metrov delfin je rekorder po številu osvojenih olimpijskih kolajn na 400 metrov prosto na mitingu v Mesi v Arizoni zasedel šele 17. mesto s časom 4:02,67.

Phelps je na 400 metrov plaval prvič po letu 2009 in se nato odpovedal nastopu v finalu C. Prav tako je odpovedal nastop na 100 metrov hrbtno.

Šestindvajsetkratni svetovni prvak zaradi vožnje pod vplivom alkohola pol leta ni smel nastopati, prav tako pa so ga vrgli iz ameriške reprezentance. Zdaj se vrača na pota stare slave in želi prihodnje leto nastopiti tudi na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, kjer je napovedal lov na nove kolajne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.