Pijan s pasom bičal taksi

Foto: EPA
Foto: EPA
Danec Nicklas Bendtner je poskrbel za nov incident, tokrat je pijan razgrajal v Kopenhagnu.
Oglej si celoten članek

Nicklas Bendtner, napadalec londonskega nogometnega kluba Arsenal, še naprej bolj kot nasprotnikove mreže polni različne časopise. Njegova razgrajanja pod vplivom alkohola so postala že stalnica, tokrat pa jo je zagodel taksistu v Kopenhagnu

Na dan, ko so njegovi soigralci bili povratni obračun Lige prvakov proti Bayernu, se je Danec v danski prestolnici zabaval s prijatelji. Po besedah tamkajšnjega taksista je njegovo pijančevanje znova šlo predaleč, saj ga je možakar obdolžil precej neprimernih dejanj. Bendtner naj bi ga zmerjal in njegov avtomobil 'bičal' s pasom medtem, ko se je s spuščenimi hlačami drgnil obenj.

"Po tem, ko me je ozmerjal z malim debelim prašičem sem zahteval, da zapusti avto. Njegovi prijatelji so ga morali zadržati, ko se je hotel spraviti name. Nato si je odpel hlače in se začel drgniti ob stranski del avtomobila Ob tem ga je 'bičal' s pasom in kričal, da bi me rad pof**al," je bil nazoren taksist. 

Bendtnerjeva predstavnica za odnose z javnostjo trditev taksista ni želela komentirati, angleški prvoligaš pa je proti svojemu nogometašu že sprožil preiskavo. Če zgodba drži bi to lahko bil zadnji udarec za Bendtnerjevo kariero pri topničajih, s katerimi mu konec sezone poteče pogodba. Pa tudi novega delodajalca bo s takšnimi ekscesi zelo težko našel, vsaj glede na to h kakšnim klubom Danec pogleduje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.