Pikachu uradna maskota japonske ekipe

Uradna maskota japonske nogometne reprezentance na prihajajočem svetovnem prvenstvu (SP) v Braziliji bo priljubljeni Pokémon Pikachu.
Oglej si celoten članek

The Pokémon Company in podjetje Adidas sta oznanili uradno maskoto japonske nogometne reprezentance na SP v Braziliji. Rumeni kosmatinec Pikachu se bo pridružil nekaterim drugim prepoznavnim obrazom ene od najuspešenjših medijskih franšiz podjetja Nintendo, kot so Meowth, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Chespin, Froakie, Fennekin, Pancham, Helioptile in Litleo, ki se v promocijskem spotu pojavijo v dresih japonske reprezentance.

SP v Braziliji se bo začelo 12. junija, Japonska pa se bo v skupinskem delu pomerila z Grčijo, Kolumbijo in Slonokoščeno obalo. Uradna maskota prvenstva je redka vrsta brazilskega pasavca, ki sliši na ime Fuleco.

Foto: Youtube fuleco maskota sp v braziliji 2014

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.